De Wit van Loon

De Wit van Loon

De Wit en van Loon is een aannemers- en timmerbedrijf met vele mogelijkheden. Voor de nieuwbouw van bedrijfspanden en particuliere woonhuizen, maar ook voor verbouw, onderhoud en renovatie projecten. Webbees heeft een creatieve en herkenbare website gebouwd voor een professionele uitstraling van het bedrijf.

Wat hebben we gemaakt

Voor de Wit van Loon BV te Wintelre heeft Webbees veel gebruik gemaakt van de herkenbare huisstijl van het bedrijf. Door hier creatieve iconen aan toe te voegen, is een creatieve, vernieuwde website ontstaan. Het bedrijf is van alle markten thuis en met recht trots op afgeronde projecten. Daarom hebben we er bij Webbees voor gekozen om de website te voorzien van veel beeldmateriaal rondom projecten. De website bezoeker krijgt zo een duidelijk beeld bij de mogelijkheden van het bedrijf.

Webbees heeft een website gemaakt met een overzichtelijke navigatiestructuur naar de zes verschillende pagina’s. De homepagina is een samenvattende pagina van alle zes informatie pagina’s. Hierdoor is een complete website ontstaan, die voorzien is van alle benodigde informatie op een overzichtelijke manier.